У Путіна радикально вчинили з фермерами, які їхали до нього на тракторах: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна радикально вчинили з фермерами, які їхали до нього на тракторах: з'явилося відео

У Путіна радикально вчинили з фермерами, які їхали до нього на тракторах: з'явилося відео
Джерело:  Нова газета

У Ростовській області після зустрічі з заступником повноважного представника президента Росії Володимира Путіна в Південному федеральному окрузі Леонідом Бєляков затримали близько 40 фермерів, учасників  тракторного маршу на Москву.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нову газету.
Фермери влаштували марш-пробіг на Москву після того, як їм не вдалося розповісти російському прем'єру Дмитру Медведєву про рейдерські захоплення власності в краї, а також про те, що в судах вони стикаються з діями рейдерів, яких покриває система.
Повпред Путіна Біляк пообіцяв фермерам поговорити з прокуратурою, щоб маршу дозволили рух далі. Однак після зустрічі до табору протестуючих під'їхав ОМОН. Один із співробітників правоохоронних органів оголосив фермерам, що вони проводять несанкціонований мітинг і додав, що по трасі федерального значення небажано пересуватися на тракторах. Після цього омонівці в шоломах завантажили активістів в автозак.
За інформацією видання, затриманих повезли в Аксайське відділення поліції. Одній з фур, яка намагалася покинути стоянку в Хімках, щоб приєднатися до протесту кубанських фермерів, вдалося виїхати. Ще чотири фури залишилися заблоковані поліцією.


Раніше повідомлялося, що в мережі  обурилися візитом російського журналіста в окупований Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?