Бойовики ДНР вдарили по Авдіївці, зупинено рух поїздів: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР вдарили по Авдіївці, зупинено рух поїздів: з'явилися фото

Бойовики ДНР вдарили по Авдіївці, зупинено рух поїздів: з'явилися фото

У ніч на 24 серпня бойовики ДНР обстріляли з важкого артилерійського озброєння центральну частину  міста Авдіївка в Донецькій області, в результаті чого був зупинений залізничний рух.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Значних руйнувань отримала залізнична станція цього населеного пункту. Залізничний рух зупинено через пошкодження електропідстанції, перебиті залізничні колії, постраждала залізнична контактна мережа", - йдеться в повідомленні.
В ГУ Нацполіції в Донецькій області повідомили, що о 5 годині ранку відбулося пряме попадання в триповерхову будівлю диспетчерського управління на станції Авдіївка.
"Снаряд влетів у кімнату, звідки здійснювалося управління рухомим складом. В результаті пошкодження обладнання управління на залізниці було порушено, поїзди зупинилися. Диспетчер, який перебував у цей час на робочому місці, дивом не постраждав", - відзначили в прес-службі поліції.
Зараз рух залізничного транспорту здійснюється тільки до Очеретино.
На місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції. Працівники залізниці працюють над усуненням несправності. За цим фактом порушене кримінальне виробництво за ч.2 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.
Раніше повідомлялося, що  бойовики так званої ДНР атакували позиції Збройних сил України біля селища Луганське на Світлодарській дузі, в результаті чого 54-а бригада втратила одну з позицій на передовій.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?