У Харкові сталася ДТП за начальницею поліції
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові сталася ДТП за начальницею поліції

У Харкові сталася ДТП за начальницею поліції

У вівторок увечері, 23 серпня, в  місті Харків  глава харківської патрульної поліції Ольга Юськевич потрапила в дорожньо-транспортну пригоду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Юськевич.
"Рухаючись додому на власній машині неподалік від міської ради, після важкого напруженого робочого дня, я ненавмисно зробила контакт з автомобілем, який рухався попереду мене. Зупинившись і оглянувши разом з іншим водієм наші авто ми побачили, що пошкоджень немає, тому претензій один до одного у нас не було. Поспілкувавшись вирішили розійтися без заяви будь-яких претензій один до одного", - написала вона.
Однак, як пише Юськевич, свідком ДТП став співробітник патрульної поліції Дмитро Пекша, який разом з десятком активістів "дорожнього контролю" прослідував за нею до її дому.
Глава Нацполіції Харкова додала, що вона попросила під'їхати до неї водія авто, з яким вона зіштовхнулася, щоб той дав пояснення активістам. Він написав пояснення патрульним, які були викликані через "102" активістами.


Раніше повідомлялося, що  в Ростовській області в ДТП потрапив мікроавтобус Mercedes, який прямував з Грузії в Україну, в результаті аварії загинули двоє українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?