Порошенко на параді процитував Маяковського: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко на параді процитував Маяковського: опубліковано відео

Порошенко на параді процитував Маяковського: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко під час свого виступу на параді до Дня незалежності процитував російського поета Володимира Маяковського.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.

"Агресорові краще згадати рядки російського поета Володимира Маяковського:"Товаришу москаль, на Україну жарти не скаль", - сказав Порошенко.

Крім того, Порошенко привітав з 25-ми роковинами Незалежності України патріотів в анексованому Криму і на окупованому Донбасі.

"Вітаю зі святом Незалежності українських патріотів в анексованому Криму і на окупованому Донбасі", - сказав голова держави.

Також президент висловив удячність міжнародним партнерам за фінансову підтримку, поставки нелетального озброєння і гуманітарної допомоги, а також "за санкції проти агресора".

Раніше президент України Петро Порошенко поговорив по телефону з французьким президентом Франсуа Олландом, а також з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель про провокації Росії, очолюваної президентом Володимиром Путіним, у Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?