Як Захід бачить Україну: політолог дав яскравий образ
Категорія
Політика
Дата публікації

Як Захід бачить Україну: політолог дав яскравий образ

Як Захід бачить Україну: політолог дав яскравий образ
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда

 заявив, що на Заході Україну бачать, як солом'яного бичка, в боці якого застрягла лапа російського ведмедя.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


"Захід. У своєму сприйнятті України за останні роки пережив революційні зміни. Якщо ще вчора на нашу країну дивилися крізь призму російських інтересів, то сьогодні швидше сприймають Україну як солом'яного бичка, в боці якого застрягла лапа російського ведмедя", - зазначив експерт.


За словами Магди, Євросоюз і США підтримують Україну та підштовхують українське керівництво до проведення необхідних реформ.


"ЄС і США безумовно не зацікавлені в розпаді України, а й проводити за нас реформи не стануть, а будуть тільки підштовхувати до них. Нам варто вчитися у Заходу прагматичних підходів і здатності ставити перед собою реальні цілі", - заявив він.


Більше

читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Чесно про шанси на перемогу: шість головних слів про війну України за Незалежність

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?