Порошенко зробив гучну заяву про українську армію: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив гучну заяву про українську армію: опубліковано відео

Порошенко зробив гучну заяву про українську армію: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко під час свого виступу на  параді до Дня незалежності України  заявив, що з січня до Збройних сил України прийшли служити більше 46 тисяч контрактників, а до кінця року очікується ще більше 20 тисяч.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.
"У цьому році моїм пріоритетом стало формування професійної контрактної армії. У середньому щомісяця до лав Збройних сил вливаються до 6 тисяч військовослужбовців-контрактників. Всього з січня в армію прийшли вже більше 46 тисяч, а до кінця року ми очікуємо ще більше 20 тисяч. Переважна більшість з них укладають довгострокові угоди. І станом на сьогоднішній день 75% української армії є контрактною", - сказав Порошенко.
Глава держави додав, що військовий резерв України становить 80 тисяч чоловіків і жінок.
"Триває формування військового резерву. В даний час він вже становить понад 80 тисяч чоловіків і жінок. Добре підготовлених воїнів і з великим військовим досвідом", - підкреслив президент.
( Дивіться заяву Порошенка про контрактну армію з 14:20)



Раніше повідомлялося, що президент України  Петро Порошенко під час свого виступу на параді до Дня незалежності процитував російського поета Володимира Маяковського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?