Байден зробив гучні визнання про розмови з Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден зробив гучні визнання про розмови з Порошенко

Байден зробив гучні визнання про розмови з Порошенко

Віце-президент США Джозеф Байден

 розповів, як під час однієї з розмов пригрозив президенту України Петру Порошенко невиплатою мільярдного кредиту в разі, якщо він не звільнить генерального прокурора Віктора Шокіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


У бесіді з журналістом видання The Atlantic американський політик описав одну зі своїх зустрічей з українським президентом, якого Байден називає просто Петро.


"Петро, ти не отримаєш свій мільярд доларів. Ну ладно, ти можеш залишити генерального прокурора. Тільки врахуй, що в цьому випадку ми не будемо платити", - згадує свою розмову з Порошенком віце-президент США.


Автор матеріалу підкреслює, що Байдену властиво "промацувати грунт на предмет можливостей і чинити тиск на глав інших країн, щоб ті діяли в обопільних інтересах своєї держави і США". Американський політик не уточнив, коли саме відбулася ця розмова з президентом України.


Нагадаємо, президент

Петро Порошенко підписав указ про звільнення Віктора Шокіна з посади генпрокурора 3 квітня 2016 року

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?