Бійці добробатів у Києві вийшли на окремий марш: з'явилися фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці добробатів у Києві вийшли на окремий марш: з'явилися фото та відео

Бійці добробатів у Києві вийшли на окремий марш: з'явилися фото та відео
Джерело:  Укрінформ

Бійці добровольчих батальйонів у  День незалежності України  вийшли на окремий марш у Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.
Повідомляється, що учасники ходи Нескорених зібралися на Бессарабській площі столиці й вирушили до Майдану Незалежності. Крім добровольців в марші беруть участь родичі Героїв, загиблих на Донбасі, члени сімей Героїв Небесної сотні, ветерани АТО, лікарі, медсестри, санітари, водії «швидкої», які допомагали бійцям на Донбасі, волонтери та капелани.
За словами одного з організаторів ходи - Сніжани Потапчук, учасники заходу приїхали з різних регіонів України. Загалом налічується до півтори тисячі осіб. Очікується, що хода закінчиться біля Михайлівського собору.


Як повідомляє  Громадське ТБ, серед учасників ходи багато людей у ​​військовій формі, багато хто з них - зі слідами поранень. Учасники ходи скандують: «Слава Україні! Героям слава!". Активісти планують вшанувати пам'ять загиблих за часів Євромайдану і в зоні військових дій на Донбасі.
Раніше повідомлялося, що  24 серпня 2016 року в Києві на Хрещатику пройшов військовий парад з нагоди 25-ї річниці проголошення Незалежності України.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?