Порошенко розповів про майбутні переговори з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів про майбутні переговори з Путіним

Порошенко розповів про майбутні переговори з Путіним

Президент України Петро Порошенко  запевняє, що "нормандський формат" переговорів по врегулюванню конфлікту на Донбасі буде реанімовано найближчим часом.

Про це він заявив в ході переговорів з дипломатами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Українську правду".

"Мої переговори з лідерами Німеччини та Франції дають підстави сподіватися, що" нормандський формат "буде реанімовано найближчим часом, незважаючи на будь-які заяви", - заявив Порошенко.

Відзначимо, що "нормандський формат" - це переговори за участю України, Росії, Франції та Німеччини.

Порошенко підкреслив, що переговори потрібні для того, щоб зберегти санкції проти РФ до повного припинення агресії окупантів.

"До моменту повного припинення агресії, до повного виведення російських окупаційних військ з території України, до повного відновлення цілісності України", - сказав президент.

"Ми розраховуємо на потужну підтримку наших найближчих партнерів, в тому числі Польщі, які не тільки усвідомлюють загрозу своїй безпеці, а й пережили її на власному історичному досвіді", - додав він.

Нагадаємо, що раніше  Путін заявив про безглуздість зустрічі в нормандському форматі на тлі нібито затримання "українських диверсантів" у окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?