Гучне вбивство: на Миколаївщині розгорається бунт проти поліцейських
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство: на Миколаївщині розгорається бунт проти поліцейських

Гучне вбивство: на Миколаївщині розгорається бунт проти поліцейських
Джерело:  Новини N

Жителі Кривого озера Миколаївської області в зв'язку з  вбивством місцевого жителя співробітниками Національної поліції України  влаштували протести проти поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "novosti N".


Шестеро поліцейських, причетних до інциденту, згідно з постановою, були затримані і готувалися до етапування до Миколаєва. Однак, кілька сотень протестуючих зібралося у Кривоозерської прокуратури з наміром вчинити самосуд. Коли затриманих почали виводити з прокуратури, люди накинули на них, не дивлячись на поліцейський кордон. Протестуючі кричали "вбивці", намагалися штовхнути, вдарити затриманих або хоча б плюнути в них.

В результаті деякі з шістьох затриманих отримали тілесні ушкодження. Після того, як усіх повантажили в автозак, натовп почав розхитувати автомобіль і тільки дивом його не перевернули. В процесі зіткнення кілька співробітників поліції, які намагалися забезпечувати порядок, також отримали тілесні ушкодження.


Відзначається, що після зіткнення протестуючі зібралися біля райвідділу поліції і стали вимагати, щоб до них вийшов начальник відділу поліції. Будівля райвідділу оточена ланцюжком поліцейських, екіпірованих в каски і бронежилети з кийками. Лунають заклики про штурм.


Нагадаємо, версії обставин смерті 31-річного Олександра Цукерман, які надали місцеві жителі і правоохоронні органи, - істотно розходяться.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше при дивних обставинах  на військовому полігоні в селі Широкий Лан у Миколаївській області під час несення служби загинув український військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?