Мережу вразила історія бійця, що загинув в День Незалежності на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу вразила історія бійця, що загинув в День Незалежності на Донбасі

Мережу вразила історія бійця, що загинув в День Незалежності на Донбасі
Джерело:  online.ua

Лідер фракції "ВО Свобода" Олег Тягнибок розповів про загиблого в  День Незалежності України  під обстрілами бойовиків так званої ДНР бійця АТО Олега Дьяченко, чим вразив користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політичного діяча.


"Двадцять п'яту річницю Незалежності святкуємо з болем в душі. У Києві небо плаче... Загинув на війні Олег Дьяченко, наш побратим - свободівець з Василькова, боєць Легіону Свободи. Вічна пам'ять Герою! Герої не вмирають!", - Написав Тягнибок .


Також він розповів, що загиблий народився в 1975-му році, закінчив Київський інститут ВПС, служив добровольцем в 15 батальйоні Збройних Сил України, і загинув в населеному пункті Зайцеве Бахмутського району Донецької області на передовій під мінометним обстрілом. Міна потрапила прямо в бліндаж, де знаходилося троє військовослужбовців, одним з яких був Олег.




Відзначимо, що користувачів соцмереж зворушила ця історія:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український  журналіст оригінально привітав українців з 25-ю річницею незалежності, записавши відеопривітання з-під стін Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?