Парад у Києві: мережу вразила зворушлива і потужна історія
Категорія
Україна
Дата публікації

Парад у Києві: мережу вразила зворушлива і потужна історія

Парад у Києві: мережу вразила зворушлива і потужна історія
Джерело:  online.ua

Відома блогер Катерина Золотарьова розповіла зворушливу історію про глядачів військового параду, який пройшов в Києві в  День Незалежності України, а також розкритикувала супротивників заходу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Золотарьової.


Онлайн трансляцію головних подій Дня незалежності 2016 читайте тут.


"Йшла техніка. Поруч зі мною стояв чоловік, на шиї у нього син, років п'ять. І він йому кожну нову бойову машину описує, розповідає, і плаче майже, голос тремтить. А потім дійшов до місця, коли гаубиці пішли. І він сказав, що на такій машині твій тато служив, синку. Сказав всю фразу і зжував останнє слово тільки, голос затремтів...", - написала блогер.


"А потім пішли прямо біля нас з боку пішохідної доріжки військові музиканти, курсанти і просто солдати. У формі новій, яка надзвичайно красива, навіть краща, ніж на фото. А хтось в простій старій, полівці. Але всі як один статні, з поставою і виправкою. І люди дякували їм, обіймали, торкалися і плакали. Ті посміхалися у відповідь, зніяковіло і дуже сором'язливо. Так, ніби ніколи раніше вони любов і вдячність свого народу не бачили... А ще, коли йшли коробки військових (батальйонні колони) різних родів військ, то всі аплодували, махали їм руками і прапорами, фотографували і знімали. Але ось коли пішла остання коробка - коробка АТО, народ просто вибухнув оваціями. По енергетиці це було крутіше, ніж повний Олімпійський стадіон на концерті Океан Ельзи. Їм не просто аплодували, їм віддавали честь, на них молилися через слова і емоції. І це було найсильніше враження параду...", - продовжила вона.


"Блін, ось хто був проти цього параду. Скажіть це нашому воїну, який прийшов на нього з маленьким сином. Скажіть це військовим і АТОшнікам, яким цей парад показав, що все було не дарма. Розкажіть їм казки про асфальт. Або скажіть, що краще б на ці гроші щось там купили. Скажіть і відчуйте себе повним л***ом. Втім, ви воно і є, якщо досі нічого і не зрозуміли. Але я рада, що вас набагато менше, ніж них. Справжніх, люблячих Україну сердець. А значить все буде Україна. Завжди. Зі святом", - резюмувала Катерина Золотарьова.


Відзначимо, що такі слова блогера зворушили користувачів мережі, і запис зібрав понад 6 тисяч "лайків" і тисячі "репостів":




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилася зворушлива історія про бійця АТО, який в День Незалежності України загинув під обстрілами бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?