Бунт проти поліцейських на Миколаївщині: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бунт проти поліцейських на Миколаївщині: з'явилися фото

Бунт проти поліцейських на Миколаївщині: з'явилися фото
Джерело:  Новини N

З'явилися фото того, як  в Кривому озері Миколаївської області городяни збунтувалися проти співробітників Національної поліції України, кілька представників якої підозрюються у вбивстві місцевого жителя.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "novosti N".


Сутичка виникла, коли правоохоронці проводили затриманих поліцейських до транспортного засобу, яке перевезло б їх до Миколаєва. Місцеві жителі намагалися вчинити самосуд. В результаті бійки постраждало кілька з підозрюваних у вбивстві, а також деякі з поліцейських, що супроводжували їх.


Заступник голови ГУНП в Миколаївській області Артур Гаспаров розповів « Преступности.НЕТ », що поки проводяться першочергові слідчі дії, а шестеро поліцейських, які можуть бути причетні до смерті Олександра Цукерман, дають свої показання щодо того, що сталося.


Також Гаспаров розповів, що Цукерман лопатою розбив автомобіль таксі. на якому приїхав, а також кидався з нею і на співробітників поліції, які прибули на виклик. У той же час, за словами заступника прокурора Миколаївської області Степана Божіло, правоохоронці на даний момент не затримані, а в Миколаїв їх вивезли для їх же безпеки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на 24 серпня в Кривому озері загинув 31-річний Олександр Цукерман. Примітно, що версії причин його загибелі, представлені ​​місцевими жителями і правоохоронцями, суттєво розходяться.


Городяни стверджують, що поліцейські приїхали за викликом дружини загиблого і забили чоловіка до смерті на очах його матері, дружини і двох дітей.


У звіті Нацполіціі значиться, що до правоохоронців спочатку звернувся таксист, який повідомив, що Цукерман пограбував його, а потім зателефонувала і дружина. Коли вони прибули до будинку загиблого, дружина Цукермана благала захисту, в зв'язку з чим поліцейські застосували заходи фізичного впливу та наручники, після чого чоловікові в якийсь момент спало погано, і він помер до прибуття карети швидкої медичної допомоги.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?