Землетрус в Італії: число загиблих різко зросло
Категорія
Світ
Дата публікації

Землетрус в Італії: число загиблих різко зросло

Землетрус в Італії: число загиблих різко зросло
Джерело:  ANSA

Кількість загиблих в результаті  землетрусу в центральній частині Італії  зросла до 247 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ansa.
У департаменті цивільної оборони Італії заявили, що з-під руїн зруйнованих будівель в центральній частині країни витягли тіла 247 загиблих. Раніше агентство Associated Press повідомляло про 159 жертв руйнівного землетрусу в областях Лаціо, Умбрії та Марке.
У відомстві також повідомили, що це число загиблих ймовірно ще зросте: пошуково-рятувальні роботи в районі стихійного лиха не припиняються ні на хвилину.
У той же час, Європейсько-середземноморський сейсмологічний центр повідомляє про новий землетрус в центральній частині Італії магнітудою в 4.0 бали. Епіцентр катаклізму знаходився в 100 кілометрах на північний схід від Риму. В даний момент не надходило даних про загиблих або поранених.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 24 серпня  перший підземний поштовх магнітудою 6,4, за даними сейсмологів, стався в 4:36 за київським часом. Епіцентр землетрусу знаходився в районі міста Аккумолі в провінції Рієті на глибині близько чотирьох км. Цей поштовх призвів до значних руйнувань в місті Аматріче.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?