Росія відправила нову допомогу бойовикам на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Росія відправила нову допомогу бойовикам на Донбасі: з'явилися подробиці

Росія відправила нову допомогу бойовикам на Донбасі: з'явилися подробиці

У четвер, 25 серпня, Росія направила  бойовикам на Донбасі  чергову автоколону гуманітарного конвою в складі 70 автомобілів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням прес-службу МНС РФ.
"Колона МНС Росії з гуманітарною допомогою для Донбасу перетнула українсько-російський кордон. Маршрут до пунктів пропуску пройдений без затримок, непередбачених ситуацій в дорозі не сталося", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що 600 тонн нібито гуманітарних вантажів - це продукти харчування, предмети першої необхідності, медикаменти і навчальна література.
У російському відомстві зазначили, що під час перевезення колона розділилася на дві частини. Одна з них прибула на пункт пропуску "Донецьк", друга - на "Матвєєв-Курган", де вантаж пройшов митне оформлення "в суворій відповідності з міжнародним законодавством".
"Всі заходи на пунктах пропуску здійснювалися в присутності представників митної і прикордонної служб України. Автомобілі МНС Росії заїжджали на контрольно-пропускний пункт з відкритим заднім пологом кузова. Перевірці піддалися не тільки техніка, але супровідні документи на гуманітарний вантаж", - йдеться в заяві МНС РФ.
Нагадаємо, це вже 55-й російський гумконвой.  Попередня колона заїхала на Донбас 21 липня, при цьому українські прикордонники відзначили грубі порушення норм міжнародного та українського законодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?