Вбивство поліцейськими чоловіка на Миколаївщині: став відомий гучний факт
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейськими чоловіка на Миколаївщині: став відомий гучний факт

Вбивство поліцейськими чоловіка на Миколаївщині: став відомий гучний факт
Джерело:  Новини N

Судово-медична експертиза встановила, що  житель Кривого Озера на Миколаївщині Олександр Цукерман, у вбивстві якого звинувачують поліцейських, помер від вогнепальних поранень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Novosti-N.
Миколаївське обласне бюро судово-медичних експертиз в середу, 24 серпня, видало висновок, в якому йдеться про те, що причиною смерті стала "гостра внутрішня кровотеча, травматичне ураження серця".
На тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, імовірно з травматичного пістолета так званим "патроном Флобера". На думку експрета, постріли були зроблені в упор. Дві кулі виявлені в серці, ще одна застрягла в легені.



У той же час генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що 25 серпня суд обере запобіжний захід трьом підозрюваним поліцейським.
"Троє поліцейських, які підозрюються в жорстокому побитті чоловіка ще вчора затримані. Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в наручники з травматичного пістолета. Сьогодні - суд з питання арешту", - написав Луценко в Facebook.
Як повідомило  РБК-Україна  джерело в ГПУ, травматичний пістолет, який застосували поліцейські, зараз шукають водолази.
Нагадаємо, що в ніч на 24 серпня в райцентрі Криве Озеро на Миколаївщині, був убитий 31-річний місцевий житель Олександр Цукерман. У вбивстві підозрюють шістьох співробітників місцевого відділення поліції.
Після цього  біля прокуратури зібралися кілька сотень місцевих жителів, які мали намір вчинити самосуд над поліцейськими, які забили до смерті Олександра Цукермана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?