В Україні знайшли організацію, підконтрольну одіозному соратнику Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні знайшли організацію, підконтрольну одіозному соратнику Путіна

В Україні знайшли організацію, підконтрольну одіозному соратнику Путіна
Джерело:  online.ua

Чеченський доброволець АТО Аміна Окуєва розповіла, що офіційна чеченська діаспора в Україні підконтрольна виконуючому обов'язки глави Чечні Рамзану Кадирову, який був призначений на посаду президентом Росії Володимиром Путіним.
Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Офіційна чеченська діаспора в Україні, на жаль, здебільшого займає лояльну до кадировського режиму позицію. Тому ми намагаємося не підтримувати з ними контактів, і ніяких взаємин не маємо. Відносно чеченців, що проживають в Україні, також є велика розбіжність думок. Деякі пов'язані бізнесом з окупаційною владою або з якихось інших причин підтримують її. У багатьох просто на території окупованої Ічкерії залишаються близькі родичі, і вони періодично їх відвідують. З цієї причини такі люди не можуть афішувати своєї прихильності до нас і публічно з нами контактувати. Однак, є і вільні чеченці, з якими ми підтримуємо дружні відносини і завжди, в силу своїх можливостей, намагаємося допомогти їм чим можемо", - розповіла чеченський доброволець АТО.
"На жаль, як уже було сказано, офіційна чеченська діаспора в Україні лояльна і підконтрольна Кадирову. Після перемоги Майдану і відходу України від запропонованого їй РФ курсу, вони, звичайно, поводяться обережніше, не афішуючи свої пристрасті. Тому з боку силових відомств України наразі здійснюється тільки спостереження за їх діяльністю. Ми ж, в свою чергу, завжди готові допомогти в боротьбі з нашим спільним ворогом", - підкреслила Аміна Окуєва.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В оточенні Кадирова вже чекають слабкості Кремля і краху режиму - Аміна Окуєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?