Стало відомо про раптове рішення Путіна щодо армії Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про раптове рішення Путіна щодо армії Росії

Стало відомо про раптове рішення Путіна щодо армії Росії
Джерело:  РІА Новини

За рішенням президента РФ Володимира Путіна почалася масштабна перевірка боєготовності Збройних сил Росії.
Про це заявив міністр оборони Сергій Шойгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
«Сьогодні відповідно до рішення верховного головнокомандувача Збройними силами РФ розпочата чергова раптова перевірка. Війська Південного, частина сил і засобів Західного і Центрального військових округів, Північного флоту, Головного командування Повітряно-космічних сил, командування Повітряно-десантних військ з 07:00 мск приводяться в бойову готовність "Повна"», - заявив Шойгу.
Міністр пояснив, що в Південному військовому окрузі також активно проводиться підготовка до стратегічних навчань "Кавказ 2016".
Крім іншого, Шойгу доручив своєму заступнику Анатолію Антонову проінформувати військових аташе іноземних держав про проведення раптової комплексної перевірки бойової готовності військ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Міноборони США спробували розвіяти натяки про можливість масового вторгнення Росії в Україну і заявили про те, що концентрація російських військ на кордоні пов'язана тільки зі щорічними військовими навчаннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?