Бойовиків ДНР спіймали на дивних діях у прифронтових районах
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовиків ДНР спіймали на дивних діях у прифронтових районах

Бойовиків ДНР спіймали на дивних діях у прифронтових районах
Джерело:  online.ua

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук розповів, що бойовики так званої ДНР шукають серед своїх тих, хто мав би зв'язки з членами українських адміністрацій в прифронтових районах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Тимчука.
Відзначається, що мета, за якою бойовикам знадобилися представники адміністрацій підконтрольних Україні населених пунктів Донбасу, залишається невідомою.
"У підрозділах російсько-терористичних військ, дислокованих в районі Донецька і південніше цього н.п., «військова розвідка ДНР» активно шукає в середовищі місцевих бойовиків тих, хто має зв'язки (знайомства) з «представниками українських адміністрацій в прифронтових районах»", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Тимчук повідомляв, що бойовики ДНР розповідають жителям окупованих територій про те, що українські війська готують потужний наступ з артилерійськими і авіаційними ударами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?