В оточенні Кадирова є люди, які допомагають Україні боротися з Кремлем - боєць АТО
Категорія
Світ
Дата публікації

В оточенні Кадирова є люди, які допомагають Україні боротися з Кремлем - боєць АТО

В оточенні Кадирова є люди, які допомагають Україні боротися з Кремлем - боєць АТО
Джерело:  online.ua

Чеченський доброволець АТО Аміна Окуєва

заявила, що в оточенні глави Чечні Рамзана Кадирова є люди, які допомагають Україні протистояти агресії Кремля.


Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.


Вона поділилася думкою, коли і за яких умов в оточенні Кадирова можливий розкол.


"Як тільки ослабне влада Кремля і зменшиться фінансування. Навіть в рядах кадировців є дуже багато незадоволених станом справ і його режимом загалом. Розкол, я думаю, вже існує. Так, наприклад, з нами по інтернету зв'язувалися люди, що перебувають на певних посадах в апараті Кадирова, в тому числі і в силових відомствах. Вони висловлювали нам свою підтримку та подяку за боротьбу з кремлівським і кадировським режимом і надію на те, що цей режим скоро завалиться", - сказала Окуєва.


За її словами, люди з оточення глави Чечні передають бійцям АТО інформацію про дії та плани кадировців в Україні.


"Також вони періодично надають нам інформацію про дії та плани кадировців, в першу чергу, пов'язаних з Україною. Зрозуміло, що ми не можемо повністю довіряти людям, які перебувають на службі у цього режиму, що б вони не говорили. Тому інформація від них піддається ретельній перевірці за допомогою українських силових структур. У більшості випадків надана ними інформація знаходить підтвердження", - зазначила доброволець.


"Така ситуація на сьогоднішній день, враховуючи, що кремлівський режим тільки почав давати тріщину. А в разі посилення дестабілізації в центрі, навіть не сумніваюся, що у Кадирова взагалі все вийде з-під контролю, і переважна частина його силовиків повернеться проти нього", - підкреслила Окуєва.


Більше

читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В оточенні Кадирова вже чекають слабкості Кремля і краху режиму - Аміна Окуєва

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?