Вона відпочила: новий імідж Тимошенко схвилював соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Вона відпочила: новий імідж Тимошенко схвилював соцмережі

Вона відпочила: новий імідж Тимошенко схвилював соцмережі
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж обговорили зміну іміджу лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко і дійшли висновку, що вона, безумовно, відпочила за той час, що активно не фігурувала на політичній арені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.
"Тимошенко з черговим редизайном інтерфейсу)) обвішана каблучками з модним манікюрчиком розповідає, що розуміє людей про те, як важко жити з новими тарифами! Вірю, Юлія Володимирівна, вірю!", - написав київський блогер Олександр Барабошко.



Елеонора Борисова

: "Апгрейд шикарний. Аплодую".


Оксана Бородіна-Халіцька

: "Фасад зроблений професіоналом, манікюром українських жінок не здивуєш, залишилося окуліста знайти - зір поправити, а то двері на вихід не видно бабусі".




Віктор Поліщук: "А мене ДУЖЕ хвилює питання таріфов.І мені все однаково хто буде відстоювати мої інтереси і що на нього одягнене".

Сергій Савоник: "Яку актрису втратив світовий театр і кінематограф...".

Людмила Малишева: "Я не вірю Тимошенко, але може вистачить обговорювати, у що вона одягнена-взута? Адже ви всі знали, що вона не бідна жінка. Їй що ходити босоніж, з брудними нігтями і дикою стрижкою як у Савченко?".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юлія Тимошенко вже дивувала користувачів мережі новим іміджем.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?