Скандал із "непійманим" Каськівим: ЗМІ опублікували документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал із "непійманим" Каськівим: ЗМІ опублікували документ

Скандал із "непійманим" Каськівим: ЗМІ опублікували документ
Джерело:  РБК Україна

Журналісти опублікували документи, які доводять, що екс-глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів перебуває в розшуку Інтерпола.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані РБК-Україна.
У повідомленні Генерального секретаріату Інтерполу йдеться про те, що Департамент карного розшуку національної поліції звернувся з клопотанням про публікацію червоного повідомлення про міжнародний розшук Каськіва 20 липня 2016 року.
"01.08.2016 Генеральним секретаріатом Інтерполу опубліковано червоне повідомлення Інтерполу про міжнародний розшук Каськіва Владислава Володимировича з метою його арешту і подальшої екстрадиції в Україну і притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК Україна", - йдеться в повідомленні.
Водночас на сайті Інтерполу відомості про розшук Каськіва досі відсутні.


Про те, що екс-чиновник справді перебуває в розшуці, свідчать також наявні в розпорядженні видання повідомлення Панамського і Коста-ріканського бюро Інтерполу. У них, зокрема, йдеться про те, що 17 серпня 2016 року Каськів намагався виїхати з Панами в Коста-Ріку, однак був зупинений на кордоні.

Нагадаємо, раніше генпрокурор України Юрій Луценко заявив про затримання в Панамі Владислава Каськіва. Однак колишній чиновник це спростував, заявивши, що його ніколи не заарештовували ні в Панамі, ні де-небудь ще і ніякої картки Інтерполу на нього не існує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?