Готові навіть повернутися в Україну: бойовик ДНР відверто розповів про настрої людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Готові навіть повернутися в Україну: бойовик ДНР відверто розповів про настрої людей

Готові навіть повернутися в Україну: бойовик ДНР відверто розповів про настрої людей
Джерело:  Gazeta.ru

Один з бойовиків так званої ЛНР розповів, що жителі окупованих угрупованням територій України втомилися від війни і готові повернутися в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новую газету".
"Серед місцевого населення витають різні настрої. Вони вже не чекають, що їх приймуть до складу Росії. Не вірять вони і в визнання незалежності. Будь-яку підтримку з боку Росії, наприклад ту ж гуманітарну продукцію, місцеві жителі в руки вже давно не отримують. Гуманітарні конвої в республіку приходять, але їх вміст тут же розходиться по прилавках магазинів. Багато місцевих жителів, втомившись від війни і щоб скоріше її припинити, готові навіть на повернення на Україну. "Влада", природно, боїться такого результату, тому що в кращому випадку їм світить українська в'язниця, а в гіршому - самі розумієте", - розповів бойовик.
Також він додав, що під час активних бойових дій проросійські місцеві жителі були готові закривати очі на багато речей і підтримувати бойовиків. "Зараз же, коли досить довго діє режим перемир'я, місцеві жителі намагаються знайти винних в своїх проблемах. І знаходять їх в особі ополчення "республіки", - зазначив бойовик ЛНР.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики так званої ЛНР провели обстріл окупованій ними ж території і звинуватили в цьому Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?