Ще одна сусідка Росії будує на кордоні стіну: в соцмережах веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще одна сусідка Росії будує на кордоні стіну: в соцмережах веселяться

Ще одна сусідка Росії будує на кордоні стіну: в соцмережах веселяться

Норвегія готується в найближчі тижні побудувати металевий паркан на кордоні з Російською Федерацією для стримування нелегальних мігрантів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Як пише Reuters, паркан довжиною в 200 м і висотою в 3,5 м проходитиме від прикордонного пункту Стурскуг. Огорожу буде зведено найближчими тижнями, перш ніж почнуться зимові морози. Робітники вже зробили деякі підготовчі роботи, зокрема, очистили територію від старих дерев'яних бар'єрів для контролю за стадами оленів.
"Ворота і паркан - це відповідальні заходи", - заявив заступник міністра юстиції Норвегії Ове Ванебо.
Водночас опозиційні норвезькі політики вважають зведення паркану небажаним і відзначають, що він завдасть шкоди відносинам Норвегії з Росією.
Варто зазначити, що користувачі мережі з гумором відреагували на новину:


Нагадаємо, що після історії з "українськими диверсантами" міністр закордонних справ Норвегії Бьорген Бренде заявив, що Росія несе особливу відповідальність за уникнення подальшої ескалації ситуації навколо окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?