Гучне вбивство на Миколаївщині: родичі загиблого домоглися свого
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство на Миколаївщині: родичі загиблого домоглися свого

Гучне вбивство на Миколаївщині: родичі загиблого домоглися свого
Джерело:  Новини N

Родичі загиблого в Кривому озері Миколаївської області Олександра Цукермана, у вбивстві якого звинувачуються поліцейські, домоглися проведення повторної судово-медичної експертизи в Умані Черкаської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "novosti N".
Відзначимо, на думку родичів загиблого, результати експертизи, проведеної в Миколаєві, є суперечливими і не дають можливості зробити однозначні висновки про причини смерті. Родичі також вважають, що на експерта в Миколаєві міг чинитися тиск з боку осіб, зацікавлених в тому, щоб зам'яти справу.
Планується, що катафалк з тілом убитого Олександра Цукермана виїде з Кривого Озера приблизно о 12:00 і вже через годину-півтора буде в Умані. В дорозі катафалк супроводжуватимуть працівники поліції, слідчий прокуратури, а також родичі загиблого. Витрати з доставки тіла Олександра Цукермана до Києва висловив готовність взяти на себе один з українських телеканалів.
Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в Кривому озері загинув 31-річний Олександр Цукерман. Примітно, що версії причин його загибелі, представлені ​​місцевими жителями і правоохоронцями, істотно розходяться.
Городяни стверджують, що поліцейські приїхали за викликом дружини загиблого і забили чоловіка до смерті на очах його матері, дружини і двох дітей.
У звіті Нацполіції значиться, що до правоохоронців спочатку звернувся таксист, який повідомив, що Цукерман пограбував його, а потім зателефонувала і дружина. Коли вони прибули до будинку загиблого, дружина Цукермана благала захисту, в зв'язку з чим поліцейські застосували заходи фізичного впливу та наручники, після чого чоловікові в якийсь момент стало зле і він помер до прибуття карети швидкої медичної допомоги.
Як повідомляв ONLINE.UA, результати першої експертизи показали, що Цукерман помер від вогнепальних поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?