Гучне вбивство на Миколаївщині: у Авакова дали обіцянку, в соцмережах сумніваються
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучне вбивство на Миколаївщині: у Авакова дали обіцянку, в соцмережах сумніваються

Гучне вбивство на Миколаївщині: у Авакова дали обіцянку, в соцмережах сумніваються
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко пообіцяв, що в разі доведення провини поліцейського в смерті жителя Кривого озера Миколаївської області Олександра Цукермана, правоохоронець отримає суворий вирок. Користувачі мережі засумнівалися в його словах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Радник глави МВС України згадав про інцидент у Врадіївці Миколаївської області, де міліція і прокуратура області і району протягом кількох днів покривали капітана і старшого лейтенанта міліції (а також їх співучасника - місцевого таксиста), які в ніч з 26 на 27 червня 2013 року вчинили групове згвалтування і «закінчений замах на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю» щодо місцевої жительки. Також керівники Врадіївської лікарні віддавали розпорядження щодо знищення доказів злочину і фальсифікували результати первинного медичного обстеження жертви злочину. Так Геращенко пообіцяв, що подібна історія не повториться.
"Поліцейському, який застрелив людину в Миколаївській області, сьогодні буде пред'явлено підозру і він відправиться в СІЗО до суду, який встановить всі обставини цієї трагедії. Ніякої Врадіївки-2, про яку мріє оточення Віктора Януковича і, перш за все, екс-міністр МВС Олександр Захарченко, не буде.
Україна змінилася. Міністерство внутрішніх справ і Національна поліція не працює більше за принципом "кругової поруки" часів Януковича, і винний в загибелі громадянина отримає суворий вирок для науки всім іншим співробітникам правоохоронних структур. Приношу свої співчуття рідним і близьким загиблого Олександра Цукермана. Держава зобов'язана буде виплатити компенсацію його сім'ї в разі обвинувального вироку суду щодо поліцейського, який скоїв убивство", - написав Антон Геращенко.
Користувачі мережі засумнівалися в словах радника міністра. Так, київський блогер Антон Ходза написав: "Врадіївки-2, звичайно, не буде. Буде Криве озеро-1".

Майк Войдаенко: "Спочатку було шестеро, потім троє, вже залишився один, той що стріляв".
Андрій Скидан: "Атестація говорите? Ну-ну...".
Тимур Оушен: "національна поліція буде повністю переатестована вже до осені!" (ц)".
Марина Ятсунда: "Їх спочатку всі роки вчили, що можна народ лупасити і катувати, і їм за це нічого не буде, система все покришує".
Нагадаємо, Олександра Цукермана убили в ніч на 24 серпня. Місцеві жителі стверджують, що поліцейські забили чоловіка до смерті на очах його матері, дружини і двох дітей.
При цьому в звіті Нацполіції значиться, що до правоохоронців спочатку звернувся таксист, який повідомив, що Цукерман пограбував його, а потім зателефонувала і дружина. Коли вони прибули до будинку загиблого, дружина Цукермана благала захисту, в зв'язку з чим поліцейські застосували заходи фізичного впливу та наручники, після чого чоловікові в якийсь момент стало зле, і він помер до прибуття карети швидкої медичної допомоги.
Як повідомляв ONLINE.UA, результати першої медичної експертизи в Миколаєві показали, що Цукерман помер в результаті вогнепального поранення, але родичі наполягли, щоб провели повторну експертизу в Умані Черкаської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?