Вбивство на Миколаївщині: Деканоїдзе прийняла гучне рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство на Миколаївщині: Деканоїдзе прийняла гучне рішення

Вбивство на Миколаївщині: Деканоїдзе прийняла гучне рішення
Джерело:  online.ua

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе прийняла рішення про розформування Кривоозерського відділення Врадіївського відділу ГУНП в Миколаївській області, співробітники якого звинувачуються у вбивстві місцевого жителя Олександра Цукермана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
"Я прийняла рішення про розформування відділення поліції Кривого Озера. Покарати винних - спільна позиція Нацполіції, Генпрокуратури і Міністерства внутрішніх справ України", - сказала глава Нацполіції.
Деканоїдзе додала, що візьме під особистий контроль хід службового розслідування щодо надання оцінки законності дій поліцейських.
У прокуратурі Миколаївської області повідомили, що у справі про вбивство затримано 6 поліцейських.
Журналіст Дмитро Гнап написав у Facebook імена двох з них: "Олександр Причепойда і Роман Богач - це імена двох з шести поліцейських, затриманих за підозрою у вбивстві Олександра Цукермана. Обидва "поліцейські" місцеві, тобто з Кривого Озера. ПІБ інших чотирьох з'ясовуємо".
Нагадаємо, результати судово-медичної експертизи показали, що Олександр Цукерман помер від вогнепальних поранень.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі висловили сумнів в тому, що МВС не допустять повторення в Кривому Озері інциденту 2013 року у Врадіївці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?