Гучне вбивство на Миколаївщині: з'явилися нові відомості про поліцейських-злочинців
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство на Миколаївщині: з'явилися нові відомості про поліцейських-злочинців

Гучне вбивство на Миколаївщині: з'явилися нові відомості про поліцейських-злочинців
Джерело:  Новини N

Журналістам стали відомі прізвища співробітників Кривоозерського відділення поліції в Миколаївській області, які підозрюються у жорстокому вбивстві місцевого жителя Олександра Цукермана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новости-N ».
У вбивстві Цукермана підозрюються старший лейтенант поліції М. Хоменко, сержант поліції Д. Ляхвицький і сержант поліції О. Причипойда.
Головним підозрюваним у вбивстві є водій-поліцейський, сержант поліції Ляхвицький. Саме він, за даними слідства, стріляв в Цукермана з травматичного пістолета. Згідно з інформацією прокуратури, Ляхвицький вже зізнався у скоєнні злочину і навіть показав, куди викинув пістолет.
Ще трьом поліцейським-фігурантам підозри поки не пред'явлені.
Раніше повідомлялося, що з шістьох поліцейських відділу поліції в райцентрі Криве Озеро, які підозрюються у вбивстві Цукермана, четверо пройшли переатестацію та були рекомендовані для подальшої роботи в органах внутрішніх справ. Ще один з підозрюваних у злочині за підсумками атестації був звільнений з органів внутрішніх справ, однак згодом був відновлений за рішенням суду.
Також виданню стало відомо, що шостий співучасник злочину взагалі не проходив атестацію, позаяк перебував на посаді водія, а ця категорія міліціонерів під атестацію взагалі не підпадала. Саме він і є головним підозрюваним у вбивстві Цукермана.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе прийняла рішення про розформування Кривоозерського відділення Врадіївського відділу ГУНП в Миколаївській області, співробітники якого звинувачуються у вбивстві місцевого жителя Олександра Цукермана.
Нагадаємо, результати судово-медичної експертизи показали, що Олександр Цукерман помер від вогнепальних поранень.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі висловили сумнів в тому, що в МВС не допустять повторення в Кривому Озері інциденту 2013 року у Врадіївці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?