Вибух в Донецьку: ватажок ДНР зробив натяк щодо Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух в Донецьку: ватажок ДНР зробив натяк щодо Мотороли

Вибух в Донецьку: ватажок ДНР зробив натяк щодо Мотороли
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко натякнув на те, що вибух в окупованому Донецьку 25 серпня стався поруч з будинком одіозного бойовика Арсенія Павлова - Мотороли.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
За словами Захарченка, вибух у четвер, 25 серпня, в Донецьку стався недалеко від будинку одного з «віце-прем'єрів» «уряду» так званої ДНР.
"Вибух стався недалеко від місця проживання віце-прем'єра і командира "Спарти" (Арсенія Павлова - Мотороли - Ред.), - заявив Захарченко.
У той же час в прес-службі «МВС» так званої ДНР повідомили, що вибух в центрі Донецька в четвер міг статися при спробі розібрати вибуховий пристрій.
"Свідки повідомили про те, що незадовго до події бачили невідомого громадянина, який ніс в руках предмет, схожий на РПО "Джміль" (ракетний протитанковий гранатомет - Ред.). На пустирі чоловік сів навпочіпки і спробував розібрати пристрій. В результаті прогримів вибух, чоловік загинув на місці. У будинку і школі вилетіли вікна", - повідомив представник «МВС».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що 22 серпня під його будинком заклали вибуховий пристрій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?