Аваков жорстко прокоментував убивство в Кривому Озері
Категорія
Події
Дата публікації

Аваков жорстко прокоментував убивство в Кривому Озері

Аваков жорстко прокоментував убивство в Кривому Озері
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про те, що в зв'язку зі вбивством поліцейськими жителя Миколаївської області весь Кривоозерський відділ поліції буде розформовано, також буде призначений новий керівник Миколаївського обласного управління поліції, а всі замішані в протиправних діях підуть під суд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Авакова.
«Щодо подій в Миколаївській області на Кривому Озері. Райвідділ буде розформовано і повністю оновлено. Зміни будуть проведені і в керівництві обласного Миколаївського главку поліції. Сьогодні ж буде представлений новий начальник обласної поліції. Всі, хто замішаний в злочинних та протиправних діях - підуть під суд і ніякої спроби обілити "честь мундира" - не буде», - написав Аваков.
«Слідство Генпрокуратури, Внутрішньої безпеки Нацполіції і суд, переконаний, зможуть швидко і неупереджено встановити всі обставини смерті людини, що сталася, і покарати винних», - додав глава МВС.
«Окремо Нацполіція вивчає питання можливо допущеного спотворення інформації з боку ряду працівників - в разі підтвердження підозр - санкції щодо несумлінних виконавців будуть так само безкомпромісні. На місці - на чолі комісії в Миколаївській області - працює глава Нацполіції Х. Деканоїдзе, яка, в кінці дня, публічно відзвітує про вжиті за підсумками роботи комісії заходи», - пообіцяв Аваков.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе прийняла рішення про розформування Кривоозерського відділення Врадіївського відділу ГУНП в Миколаївській області, співробітники якого звинувачуються у вбивстві місцевого жителя Олександра Цукермана.
Нагадаємо, журналістам стали відомі прізвища співробітників Кривоозерського відділення поліції в Миколаївській області, які підозрюються у жорстокому вбивстві місцевого жителя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?