Загострення на Донбасі: в Україні помітили добрий знак
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: в Україні помітили добрий знак

Загострення на Донбасі: в Україні помітили добрий знак
Джерело:  online.ua

Укранський публіцист, учасник війни на сході України Дмитро Корчинський

вважає, що відсутність загиблих воїнів ЗСУ 24 серпня, в День Незалежності, під час боїв на Донбасі, є хорошим знаком для України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Корчинського.


«Ось беззаперечне свідчення того, що Бог з нами. Вчора весь день (24 серпня, в День Незалежності - Ред.), з нуля годин до глибокої ночі, на багатьох ділянках фронту були дуже сильні й тривалі обстріли. Також велися обстріли вглиб території, туди, де раніше ніколи не падало, обстріли командних пунктів, госпіталів», -написав Корчинський.


"Результат: жодного загиблого, троє-четверо легко поранених. На промзоні Авдіївки, яку обстрілювали цілий день, тільки один легко поранений. Це чудо, явлене нам на честь Дня Незалежності», - вважає Корчинський.


«Для порівняння: сьогодні (25 серпня - Ред.) обстріли менш інтенсивні, проте, на жаль вже є поранені й убиті. З Богом переможемо! Брати, завжди моліться, перед тим, як вистрілити», - додав український публіцист.


Як повідомляв ONLINE.UA, спікер адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що

в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 23 серпня загинув один український військовий, ще один отримав поранення

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?