Поліцейський-вбивця з Миколаївщини виявився фанатом антимайдану: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Поліцейський-вбивця з Миколаївщини виявився фанатом антимайдану: опубліковані фото

Поліцейський-вбивця з Миколаївщини виявився фанатом антимайдану: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі виявили, що один з поліцейських, звинувачених у вбивстві Олександра Цукермана в Кривому Озері Миколаївської області, є прихильником Антимайдану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook "Міністерство еміграції".
"Програма "Наші гроші" з Денисом Бігусом", посилаючись на власні джерела, повідомляє, що на виклик, який закінчився смертю 31-річного Олександра Цукермана в Кривому Озері Миколаївської області, прибули шість поліцейських:

  1. Трубаченко Василь Вікторович 1993 р.н.

  2. Лемеха Володимир Миколайович 1992 р.н.

  3. Ляхвацький Денис Олександрович 1988 р.н. в

  4. Хоменко Микола Миколайович 1990 р.н.

  5. Богач Роман Миколайович 1992 р.н.

  6. Причипойда Олександр Леонідович, 1990 р.н", - пишуть в співтоваристві.


Профіль одного з поліцейських, Романа Богача, виявили в соцмережах. Оскільки в профілі вказано вірно місто, освіту (Академія Внутрішніх справ) і ім'я, малоймовірно, що він належить не тій людині.




У мережі поцікавилися у голови МВС Арсена Авакова, як проходить переатестація. "Наповнення сторінки - стандартне, мусорське. Арсен Борисович, як там переатестація мусорів, все нормально?", - йдеться в повідомленні на сторінці спільноти.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе прийняла рішення розформувати відділення поліції в Кривому Озері.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?