Ми вас дістанемо: Деканоїдзе зробила емоційну заяву щодо Кривого Озера
Категорія
Події
Дата публікації

Ми вас дістанемо: Деканоїдзе зробила емоційну заяву щодо Кривого Озера

Ми вас дістанемо: Деканоїдзе зробила емоційну заяву щодо Кривого Озера
Джерело:  online.ua

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе приїхала в Криве Озеро Миколаївської області, де раніше поліцейські вбили місцевого жителя, і погрозила дістатися до всіх правоохоронців, "які забули, що таке честь".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Нацполіції.
"Я даю слово, що завершити слідство і покарати винних - єдина позиція НПУ, ГПУ і МВС, ніхто не буде прикривати своїх. Розраховуємо, що суд прийме відповідне рішення. Все відділення поліції в Кривому Озері розформовано, наказ підписаний. Керівником відділення буде патрульний поліцейський, командир роти з Миколаєва - Олександр Горпинич", - написала вона.
Також Деканоїдзе зазначила, що спроби розгромити відділення, які зробили місцеві жителі після інциденту, неприпустимі. Вона додала, що керівний склад Миколаївської області буде змінений 25 серпня, а прикомандировані сили Миколаєва, Херсона, Одеси контролюватимуть громадський порядок і будівлю поліції.
"У нас є закон і все будуть покарані відповідно до закону, - написала вона. - Тривають слідчі дії, на місці зі мною працюють - мій заступник, начальник карного розшуку та начальник внутрішньої безпеки".
Крім іншого, Деканоїдзе звернулася до поліцейських, які забули, що таке честь, і пригрозила: "Ми вас дістанемо, а коли дістанемо, покараємо вас і ваших керівників".
Як повідомляв ONLINE.UA, один з поліцейських, які убили жителя Кривого Озера, виявився сепаратистом і фанатом Антимайдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?