На Донбасі спійманий бойовик ДНР з важливими документами: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі спійманий бойовик ДНР з важливими документами: опубліковано відео

На Донбасі спійманий бойовик ДНР з важливими документами: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео визнання бойовика так званої ДНР, який перетнув кордон з документами своєї «частини».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook «Аеророзвідка».
«Тут ви можете почути те, що відбувається в рядах так званих ополченців. А для тих, хто побачить це відео на сході, знайте, що у нас існує така програма! Так що, як кажуть на Туманному Альбіоні - welcome!», - сказано в повідомленні.
На відео чоловік в масці розповідає, як він перетнув з документами кордон, він також заявляє, що йому вже набридло воювати за так званих «ополченців» на Донбасі. За його словами, грошей не платять, «хоч і обіцяли», їсти нічого, в Україну шлях закритий, а в Росії вони теж нікому не потрібні.
За словами бойовика, його прапорщик розповів йому, що в Україні існує програма про «помилування», і попросив «вписатися» за нього, якщо йому вдасться перетнути з документами кордон.


Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що в Росії ув'язненим, які відсиділи термін, пропонували відправитися воювати на боці бойовиків на Донбас, пропонуючи натомість "погасити" судимість і гідну зарплату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?