Стало відомо, у яких міст більше шансів на Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, у яких міст більше шансів на Євробачення-2017

Стало відомо, у яких міст більше шансів на Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Український журналіст і генеральний директор Національної телекомпанії Зураб Аласанія повідомив, що оргкомітет Євробачення-2017 віддає перевагу Києву і Одесі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Місто (і місце) проведення "Євробачення-2017" не обране і сьогодні. Два з трьох міст мають значні переваги: ​​Київ і Одеса. Ніс до носа йдуть. Але і у кожного з них є недоліки. Різні, але серйозні в обох випадках. робоча група оргкомітету продовжує уточнювати позиції", - написав він.
Аласанія припустив, що місто, яке прийматиме, може бути названо через тиждень.
"Ще тиждень? Інтрига повністю в дусі Євробачення", - додав Зураб.


Нагадаємо, що брифінг щодо оголошення переможця відбору міста-господаря пісенного конкурсу Євробачення-2017, запланований на сьогодні, 25 серпня, в Кабінеті міністрів, скасовано.
Відзначимо, у фінал конкурсу з відбору міста, де пройде пісенний конкурс в 2017 році, увійшли три міста: Київ, Дніпро і Одеса.
Як повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів виділив Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення 450 млн гривень на проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?