Один з поліцейських-вбивць в Кривому Озері зробив зізнання: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Один з поліцейських-вбивць в Кривому Озері зробив зізнання: опубліковано відео

Один з поліцейських-вбивць в Кривому Озері зробив зізнання: опубліковано відео
Джерело:  Новини N

Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера сержант поліції Олександр Причипойда в суді визнав, що його колега стріляв в загиблого Олександра Цукермана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости-N".
Таке зізнання затриманий зробив в ході судового засідання з обрання йому запобіжного заходу.
Причипойда розповів, що, коли він з колегами приїхав на виклик, згодом убитий Олександр Цукерман погнався за ними з лопатою. Поліцейські нібито стали тікати, і в цей момент Причипойда нібито почув три постріли. За його словами, в Цукермана стріляв сержант поліції Денис Ляхвацький.
Також, за словами Причипойди, поліцейські не били Цукермана. Тілесні ушкодження нібито у вбитого були вже тоді, коли правоохоронці приїхали на виклик.
Центральний районний суд Миколаєва частково задовольнив клопотання прокуратури і обрав сержанту поліції Олександру Причипойді запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 25 вересня. Відзначимо, що прокуратура клопотала про арешт підозрюваного терміном на 2 місяці.
У той же час журналіст Дмитро Гнап опублікував у своєму Facebook фотографії з акаунтів в соцмережах підозрюваного у вбивстві Цукерман Дениса Ляхвацького.




Запобіжний захід для Ляхвацького повинні також обрати сьогодні, 25 серпня.




Як повідомляв ONLINE.UA, глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе в Кривому Озері Миколаївської області, де раніше поліцейські вбили місцевого жителя, пригрозила дістатися до всіх правоохоронців, "які забули, що таке честь".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?