Бойовики ДНР чесно зізнаються в соцмережах, хто порушує перемир'я
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР чесно зізнаються в соцмережах, хто порушує перемир'я

Бойовики ДНР чесно зізнаються в соцмережах, хто порушує перемир'я
Джерело:  online.ua

Один з російських кураторів бойовиків так званої ДНР Олександр Жучковський зізнався в соцмережі в тому, що бойовики готували обстріл українських позицій на День Незалежності.
«Сьогодні будемо вітати українців з Днем незалежності. БК (боєкомплект - Ред.) вже підвезли. Готуйтеся, мерзоти», - написав Жучковський у Вконтакте.
«Звичайно ж, це Україна порушує перемир'я і зриває Мінський процес», - саркастично прокоментував запис Жучковського відомий журналіст і блогер Денис Казанський.


«За що вони так ненавидять Росію? Навіть вогонь не припиняють. Чекають, що росіяни передохнуть з голоду від санкцій?», - їдко прокоментував користувач Аркадій Аверченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок бойовиків так званої ДНР

Олександр Захарченко заявив, що поширена серед бойовиків інформація про нібито "наступ ЗСУ" на Донбасі не відповідала дійсності, тому що українська техніка не змогла виїхати через дощ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?