Екс-мер Херсона затриманий на іншому кінці світу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-мер Херсона затриманий на іншому кінці світу: з'явилося відео

Екс-мер Херсона затриманий на іншому кінці світу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Екс-мера Херсона Володимира Сальдо  затримали в Домініканській республіці нібито за викрадення людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".


Як заявили телеканалу в посольстві України на Кубі, "депутата Херсонської міськради та екс-мера Херсонській області Володимира Сальдо затримали в Домініканській республіці нібито за викрадення людини".


У розпорядженні телеканалу "112 Україна" також опинилося відео зі свідченнями людини, яка стверджує, що саме його викрали охоронці Сальдо. Джерело побажало залишитися неназваним, проте відомо, що раніше ця людина оприлюднила записи розмов нібито колишнього мера Херсона, які свідчать про його ймовірну співпрацю з ФСБ.


Цей факт і автентичність аудіозапису поки перевіряє СБУ. Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 КК України ("Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України").


При цьому поки немає підтвердження даної інформації з офіційних джерел.


У 2015 році Сальдо балотувався в мери Херсона від партії "Наш край", але програв. На даний момент він є депутатом Херсонської міської ради.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Херсоні знайшли людей, які заявили, що чекають президента Росії Володимира Путіна і ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?