Вбивство в Кривому Озері: соцмережі обурила історія з переатестацію одного з поліцейських
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство в Кривому Озері: соцмережі обурила історія з переатестацію одного з поліцейських

Вбивство в Кривому Озері: соцмережі обурила історія з переатестацію одного з поліцейських
Джерело:  online.ua

У мережі обурені тим фактом, що  один з підозрюваних у вбивстві Олександра Цукермана в Кривому Озері поліцейський взагалі не проходив переатестацію для служби в поліції, так як значився водієм.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Один з підозрюваних з Кривого Озера не проходив атестацію взагалі. Він міліціонер-водій, йому не належить. Це до слова про тих юристів часів Захарченка, які писали інструкцію по атестації, залишивши там купу дірок», - написала в Facebook журналіст Ольга Худецька.


«Навесні в одному зі столичних РУВС довелося вночі поспілкуватися з молодшим особовим складом, коли намагалися розібратися з одним затриманням... Хлопці розповідали свої враження про атестацію, а один каже - не проходив я, тому що водієм числюсь. Сам він, звичайно, не водій, чергує при кімнаті адмінзатриманих», - продовжила Худецька.


«Числитися не там, де реально працювати, - поширена історія в МВС. Я тоді ще подумала, що це ж хтось проскочить, як "водій" без атестації, і на тобі», - продовжила Худецька.


«Це о ... єнно. Це просто за .... бісь», - коментує пост Худецької відомий блогер Іван Оберемко.


Ігор Колесник: Майстри шулерства, професійні нае..ателі.



Олександр Загородник: Думаю, атестацію і робили з метою створити ілюзію реформи, пожертвували пішаками і зберегли контроль.


Олександр Загородник: Ребрендинг ментів і створення соціальних ліфтів для людини з вулиці не торкнувся основний кістяк МВС.




Як повідомляв ONLINE.UA,  один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера сержант поліції Олександр Прічіпойда в суді визнав, що його колега стріляв в загиблого Олександра Цукермана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?