НАБУ взялося за колишнього генпрокурора: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ взялося за колишнього генпрокурора: з'явилися подробиці

НАБУ взялося за колишнього генпрокурора: з'явилися подробиці

Національне антикорупційне бюро перевіряє  інформацію про наявність у колишнього генерального прокурора Віктора Шокіна незадекларованих доходів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Європейську правду ».


Зокрема, в НАБУ представили відповідь на відповідне звернення народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Мустафи Найєма щодо можливого незаконного збагачення Шокіна і повідомили про проведення перевірки.



Раніше журналісти програми "Схеми" повідомили, що колишній генпрокурор Віктор Шокін, якого в березні президент відправив у відставку, записав на свою цивільну дружину і дитину багато майна, про що не вказав в декларації.


"І це було б його особистою справою, якби не той факт, що саме на них оформлений ряд елітної нерухомості, в тому числі і за кордоном. Про все це Шокін не згадував у своїй декларації", - говорилося в сюжеті.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Віктор Шокін назвав замовним матеріалом розслідування журналістів про його цивільну дружину, на яку нібито зареєстрований цілий ряд майна, і пообіцяв подати судовий позов проти авторів розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?