Деканоїдзе зробила резонансне призначення в поліції Миколаївській області
Категорія
Події
Дата публікації

Деканоїдзе зробила резонансне призначення в поліції Миколаївській області

Деканоїдзе зробила резонансне призначення в поліції Миколаївській області
Джерело:  Новини N

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе  призначила виконуючим обов'язки Головного управління Національної поліції в Миколаївській області полковника поліції Юрія Мороза, який раніше очолював міліцію Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости N".


Мороз очолював київське відділення міліції в лютому 2014 року. Він був призначений відразу ж після повалення Віктора Януковича, однак протримався на цій посаді лише місяць.


Деканоїдзе під час селекторної наради дала йому доручення сформувати команду протягом доби.


"Дуже шкода, що доводиться представляти вас в такій критичній ситуації. Сподіваюся, що за 24 години ви зберете команду надійних і сумлінних людей", - сказала глава Нацполіціі.


Деканоїдзе додала, що вона в четвертий раз в Миколаєві, і за цей час переконалася, що тут є громадськість, з якою можна працювати.


Раніше Хатія Деканоїдзе розформувала Кривоозерське відділення поліції в Миколаївській області, де в ніч на 25 серпня поліцейським був застрелений місцевий житель Олександр Цукерман.


Як повідомляв ONLINE.UA,  глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе в Кривому Озері Миколаївської області, де раніше поліцейські вбили місцевого жителя, пригрозила дістатися до всіх правоохоронців, "які забули, що таке честь".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?