У Росії назвали регіон, де може початися глобальна війна з НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії назвали регіон, де може початися глобальна війна з НАТО

У Росії назвали регіон, де може початися глобальна війна з НАТО
Джерело:  online.ua

Відомий російський журналіст, головний редактор радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов назвав регіон, в якому, на його думку, може початися масштабна війна Росії з  країнами НАТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Венедиктова на «Ехо Москви».


На його думку, найнебезпечнішим є Північний регіон - Прибалтика і Північна акваторія.


«Нарощування там російського угруповання і угруповання НАТО посилює ймовірність випадкового і прямого зіткнення, яке призведе до глобального конфлікту. Вважаю, «північний» театр найнебезпечнішим», - написав Венедиктов.


Він також написав, що іншими регіонами вірогідною війни Росії з НАТО є Сирія і Україна.


Як повідомляв ONLINE.UA,  колишній учасник Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі Роман Безсмертний заявив, що Україні ще довго доведеться боротися з російською агресією.


Нагадаємо,  президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, в ході якого повідомив про ескалацію ситуації в Донецькій і Луганській областях.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?