Російський співак розповів, як його покарали за стьобну пісню про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський співак розповів, як його покарали за стьобну пісню про Путіна

Російський співак розповів, як його покарали за стьобну пісню про Путіна
Джерело:  online.ua

Російський бард і громадський активіст Михайло Новицький, автор пісні "Путін, hello", розповів, як його покарали за іронічну антивоєнну пісню про російського  президента Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Новицького "Радіо Свобода".


«Як повідомляли ЗМІ, фестиваль" Ш.І.Л.О "скасували за доносом якоїсь громадянки, якій не сподобалися ваші пісні і ваша громадянська позиція. Вам така версія здається правдоподібною?», - запитав у Новицького журналіст.


«Не виключаю нічого. Але мені здається, що цей лист склали в сільській адміністрації. Вони самі придумали цей сигнал від народу, скасування концерту "на прохання трудящих". Я думаю, що просто був дзвінок з органів, які не рекомендували проводити фестиваль », - заявив Новицький.


За його словами, це дуже радянська схема заборони.


«Після того як я виступив на Марсовому полі на мітингу проти російської агресії в Україні та відеозапис пісні "Путін хелло!" розлетівся по світу, туди, де я виступаю, просто телефонують якісь хлопці, які представляються офіцерами, і не рекомендують проводити цей захід», - розповів Новицький.


«А ті, хто володіють майданчиками, дуже сильно залякані. Адже закрити клуб або концертний зал нічого не варто - можна просто надіслати пожежну перевірку і знайти масу порушень», - продовжив російський співак.


За його словами, для нього не стало несподіванкою те, що його творчість викликає таку реакцію в Росії.


«Так. "Єжовщина" ходить-бродить за мною по п'ятах», - додав Новицький.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковано відео з сатиричною піснею про президента Росії Володимира Путіна "Путін hello" у виконанні Михайла Новицького, через яку в Ленінградській області РФ заборонили рок-фестиваль "Ш. І. Л. О.".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?