Вбивство в Кривому Озері: з'явилося відео з місця подій і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство в Кривому Озері: з'явилося відео з місця подій і подробиці

Вбивство в Кривому Озері: з'явилося відео з місця подій і подробиці
Джерело:  УНН

У мережі опубліковано відео з місця  вбивства поліцейськими жителя Кривого Озера Миколаївської області Олександра Цукермана.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


За словами сім'ї загиблого, свідком побиття і вбивства став старший син чоловіка, якому 13 років.


Також на відео видно, як судмедексперт оглядає тіло загиблого, вказуючи на численні садна і рани на ньому.


Дружина загиблого розповідає, що вночі чоловік зателефонував їй і попросив викликати таксі, щоб приїхати додому. Сам загиблий при цьому був п'яний. Жінка викликала таксі. При цьому з її слів не ясно, чому виник конфлікт між загиблим і таксистом, але жінка стверджує, що злякалася і сховалася в будинку.


Як розповіла мати вбитого, її невістка викликала поліцію, щоб правоохоронці вплинули на її чоловіка, і вона змогла вийти з дитиною з дому і піти спати в будинок свекрухи, яка живе по сусідству.


Поки їхала поліція, чоловік заспокоївся і ліг спати у власному авто, яке стояло у дворі його будинку. Чоловік не закрив авто, тому коли на виклик прибули поліцейські (шість співробітників поліції), то зайшовши на подвір'я вони легко витягли його з машини і потягли на вулицю.


Обережно! Відео 18+



Як повідомляв ONLINE.UA,  суд обрав запобіжний захід основному підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера в Миколаївській області сержанту поліції Денису Ляхвацькому у вигляді утримання під вартою на два місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?