На шахті на Донбасі вибухнув метан: є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

На шахті на Донбасі вибухнув метан: є постраждалі

На шахті на Донбасі вибухнув метан: є постраждалі
Джерело:  online.ua

В  Донецькій області  на шахтоуправлінні "Покровське" вибухнув метан, в результаті чого шість гірників отримали тілесні ушкодження.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Донецькій області.


"У поліцію надійшло повідомлення про те, що на території стовбура №2 стався вибух. В результаті шість гірників отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Поранені шахтарі госпіталізовані", - сказано в повідомленні.


Відзначається, що вибух стався ввечері 25 серпня. У момент вибуху метану на аварійній ділянці перебували 246 шахтарів, всі вони були підняті на поверхню.


На місці працюють поліцейські, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій і гірничо-рятувальна служба.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку червня бойовики вели обстріл в районі Авдіївки, в результаті чого постраждало кілька членів 128 гірсько-піхотної бригади; також в результаті обстрілів в районі шахти Бутівка обвалилося одне з шахтних будівель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?