Злодій так жити не повинен: в мережі висміяли слова про бідність Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Злодій так жити не повинен: в мережі висміяли слова про бідність Путіна

Злодій так жити не повинен: в мережі висміяли слова про бідність Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли слова глави ВТБ Андрія Костіна про те, що  президент Росії Володимир Путін  не має ніяких таємних рахунків і автомобілів.


Про це він заявив в рамках розмови про розслідування "панамської справи", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


"Ви не піймаєтеПутіна на цьому. У нього немає ні машин, ні грошей, - заявив Костін. - Ви думаєте, що коли він вийде на пенсію, ви знайдете його в Монако на 200-метровій яхті? На залишок своїх днів він прирік себе на досить скромне життя, тому що весь світ його знає. Люди, які намагаються знайти рахунки Путіна, можуть витратити все своє життя на ці пошуки, але вони ніколи не знайдуть їх".



Михайло Тевосян: "І таких палаців у нього більше двох десятків".


Ірина: "Костін прав, звичайно приречений)".


Диванний Експерт: "Я теж хочу бути приреченим на таке життя, як у Путіна, бідний наш Хан Путий ((("

Думки Перзідента: "- Володимир Володимирович, чому у вас немає таємних багатств? - Злодій так жити не повинен".



Майк: "Грошей немає. Але ви тримайтеся там..."




Игорь: "А що ж він не в своїх шкільних черевиках? Непереконливо!".


Як повідомляв ONLINE.UA, навесні 2016 року  міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів (ICIJ) опублікував базу даних «панамського досьє», де згадувалися 12 посадових осіб Росії. Зокрема, в публікації повідомлялося, що люди «з близького оточення» Путіна перевели через офшорні компанії щонайменше $2 млрд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?