У Бельгії прогримів вибух, є загиблий: з'явилися фото, відео та подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Бельгії прогримів вибух, є загиблий: з'явилися фото, відео та подробиці

У Бельгії прогримів вибух, є загиблий: з'явилися фото, відео та подробиці
Джерело:  online.ua

У Бельгії в спортивному центрі Le Chalon в місті Шима стався вибух, як мінімум одна людина загинула, двоє отримали поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.


Відзначається, що будівлю спортцентру частково зруйновано.


Рятувальники проводять операцію з пошуку можливих жертв, які опинилися під завалами. Вибух стався приблизно опівночі, в будівлі знаходилися люди.


У той же час представник кризового центру при МВС Бельгії повідомило РІА Новини, що причиною інциденту став вибух побутового газу, імовірно, через самогубство.





Представник кризового центру підтвердив, що вибух стався в ніч на п'ятницю в складському приміщенні спортивного центру міста Шіма в провінції Ено, в будівлі знаходилися п'ять осіб, одна людина загинула, двоє серйозно постраждали, ще двоє отримали легкі поранення.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Донецькій області на шахтоуправлінні "Покровське" вибухнув метан, в результаті чого шість гірників отримали тілесні ушкодження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?