У Росії розповіли сумну історію про Путіна і гроші
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли сумну історію про Путіна і гроші

У Росії розповіли сумну історію про Путіна і гроші
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст Антон Красовський прокоментував слова глави ВТБ Андрія Костіна про те, що  президент РФ Володимир Путін не має таємних рахунків, і заявив, що російський президент залишиться в Кремлі назавжди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Ехо Москви".


"Схоже, Костін прав, і коли я погуглив «Путін, гроші, картинки». І коли Путін тримає в руках гроші, це завжди здивоване вираження. Тобто він не розуміє, що перед ним, що це за папір. Це квитки ЦБ РФ або, наприклад, лотерейні квитки. І ось це здивування Путіна і твердження Костіна, на жаль, наводять мене на думку, що Путін назавжди. Він прирік себе на вічне існування в Кремлі. І він нікуди не збирається. І у нього дійсно може бути немає ніяких, на жаль, офшорів, мільярдів, якихось вкрадених заводів, газет і пароплавів. А є просто він і Росія. На якій він одружений", - розповів журналіст.


На його думку, це відбудеться тому що у кожного росіянина є трошки грошей, які Путін може взяти собі: "Тому що у тебе гроші є, і у мене є трошки грошей. І у пенсіонерки Валентини Іванівни Степанцова є гроші і завжди ці гроші можна взяти. І тому він тут і вони все тут назавжди. В різних посадах".


Журналіст зазначив, що весь час задає собі і оточуючим питання про те, чому б Путіну не взяти у кого-небудь гроші і не виїхати на яхту. "Ну що ж вам так подобається сідати щодня рано вранці в ці машини, по брудному місту їхати в цей Кремль і все протягом десятиліть. І невже ви не втомилися, і чому б не взяти вам ваші мільярди і не вирушити, як правильно зробила абсолютно красива жінка Ольга Сечіна, вірогідна дружина І. І. Сєчіна, не сісти на красиву яхту і не плавати по світу по теплим морям, повним риб і русалок. Але боюся, вони всі прив'язані, прикуті до цього Кремлю. Тому що тільки там вони відчувають себе більш-менш безпечно. Оскільки, як правильно зауважив товариш Костін, Володимира Володимировича Путіна знає весь світ. Але ж весь світ знає не тільки Володимира Володимировича Путіна, він знає також і товариша Костіна, наприклад, і багатьох інших товаришів світ знає і хоче" , - підкреслив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі посміялися над зятем Володимира Путіна, який потрапив до списку головних багатіїв Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?