Вбивство в Кривому Озері: стало відомо про причини конфлікту в родині Цукерманів
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство в Кривому Озері: стало відомо про причини конфлікту в родині Цукерманів

Вбивство в Кривому Озері: стало відомо про причини конфлікту в родині Цукерманів
Джерело:  online.ua

Загиблий від куль поліцейських житель Кривого Озера Миколаївської області Олександр Цукерман  влаштував сімейні розборки через роман своєї дружини з таксистом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Вєст і».


«Так всі знають, що з таксистом у неї (дружини Цукермана - Ред.) були теплі відносини. Чоловік застав її в ту ніч в обнімку з іншим чоловіком. Це пояснює і те, чому у машини таксиста розбите скло, і чому таксист сам весь в синцях», - розповіла виданню місцева жителька Олена.


«Олександр служив в АТО. Після повернення працював на вахті в Чернівцях, де трасу будують. Дуже добре заробляв», - додала співрозмовниця видання.


За її словами, таксиста звуть Василь, він вдівець, виховує двох дівчаток. Після трагедії його автомобіль залишився стояти під будинком Цукермана.


Як повідомляв ONLINE.UA,  суд обрав запобіжний захід основному підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера в Миколаївській області сержанту поліції Денису Ляхвацькому у вигляді утримання під вартою на два місяці.


Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в райцентрі Криве Озеро в Миколаївській області стався конфлікт між водієм таксі та 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські. Очевидці заявили, що під час затримання правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко пізніше повідомив, що в затриманого також стріляли. Внаслідок цього 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?