Шокін вразив розповіддю про те, як боровся з американцями: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Шокін вразив розповіддю про те, як боровся з американцями: опубліковано відео

Шокін вразив розповіддю про те, як боровся з американцями: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній генеральний прокурор Віктор Шокін прокоментував справу Національного антикорупційного бюро  про перевірку його декларацій про доходи і заявив про те, що віце-президент США Джозеф Байден намагався «привезти на нього компромат».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


"Екс-генпрокурор Шокін в прямому ефірі 112 каналу прокоментував по телефону нову справу про перевірку своїх декларацій в НАБУ. Обрані цитати (дивитися з 06.35) настільки прекрасні, що навіть Пшонка з Азіровим позаздрять», - прокоментував в Facebook блогер Вадим Фульмахт.


"Я - українець і став їм ще більше, коли побачив, що Україну хочуть то американці забрати під себе, то інші люди ...". "... Коли пан Байден обіцяв привезти на мене компромат, але нічого не привіз ...". ".. Я їм як кістка в горлі, тому що я не підписував документи, які суперечать українським завданням, української незалежності ...", - навів цитати Шокіна блогер.


«Більше, більше пекла. Все-таки у Петра Олексійовича (президента України Петра Порошенка - Ред.) дивне чуття на розумних, тямущих і компетентних людей, ви не знаходите? Ах да, він не любить, коли на нього тиснуть зі своїми банальностями ... Винеси ялинку, винеси ялинку ... Ну да, виніс. І півтора року не минуло», - додав Фульмахт.


«Але нічого, у нас ще Охендовський (глава ЦВК Михайло Охендовський - Ред.) і Наіиров (глава ДФС Роман Насіров - Ред.) в крамниці залишилися, вони теж Байдену кузькіну мать покажуть, а то раскомандувалися тут всякі, заважають працювати ефективним менеджерам» , - поіронізував блогер.



Раніше журналісти програми "Схеми" повідомили, що колишній генпрокурор Віктор Шокін, якого в березні президент відправив у відставку, записав на свою цивільну дружину і дитину багато майна, про що не вказав в декларації.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Віктор Шокін назвав замовним матеріалом розслідування журналістів про його цивільну дружину, на яку нібито зареєстрований цілий ряд майна, і пообіцяв подати судовий позов проти авторів розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?